Elementtiasennus ja muottityöt vuosien kokemuksella Kiteeltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme erikoistuneet teräs- ja betonielementtien asennukseen. Suoritamme myös muottityöt. Teemme elementtiasennukset kaikenlaisiin kohteisiin. Toimimme Kiteeltä käsin koko Itä-Suomen alueella.


Voimme tarjota elementtiasennuksen täysin avaimet käteen -periaatteella. Muottityöt voimme tehdä suunnittelusta toteutukseen: valitsemme kohteeseen sopivan muottityypin sekä mittaamme ja asennamme muotit paikalleen. Oletko rakentamassa uutta tai suunnitteletko betonointia? Me voimme auttaa sinua elementtiasennuksessa ja muottitöissä.

Elementtiasennusta laadusta tinkimättä

Rakennus Mittamatti Oy on luotettava elementtiasentaja. Olemme erikoistuneet teräs- ja betonielementtien asennukseen. Elementtiasennus voidaan tehdä täysin avaimet käteen -periaatteella. Olemme ylpeitä laadukkaasta työnjäljestä, jonka takaavat osaavat tekijät, hyvä etukäteissuunnittelu ja yli 10 vuoden kokemus. Tutustu referenssikohteisiimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Myös muottityöt meiltä

Muottitöiden laatu vaikuttaa suoraan valetun betonipinnan ulkonäköön. Kun muotti on oikein mitoitettu, luja, tiivis ja hyvin tuettu, saadaan paras mahdollinen lopputulos. 


Suoritamme myös muottityöt Kiteellä sekä muun Itä-Suomen alueella. Teemme muottityöt suunnittelusta toteutukseen. Valitsemme kohteeseen sopivan muottityypin sekä mittaamme ja asennamme muotit paikalleen. 


Pidämme huolen myös muottien huollosta, purkamisesta ja kunnossapidosta.